tandheelkundig medewerker

Rogier heeft zich gedurende zijn opleiding bijzonder verdiept in de esthetische kant van de tandheelkunde. Daarnaast heeft hij tijdens zijn master een klinische stage gevolgd bij de afdeling Kindertandheelkunde. Voor Rogier staat het leveren van hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Evenals het werken aan de stoel in een vertrouwde en prettige sfeer.

Michiel Hentenaar is sinds 1 september 2018 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas werkzaam als tandarts i.o. (in opleiding). Michiel kon na afronding van zijn studie rechten in 2012 eindelijk op ACTA aan de slag om zijn grote droom te verwezenlijken. Hij rond inmiddels zeer binnenkort zijn studie af en zal op dat moment ook volledig BIG geregistreerd zijn.

Momenteel ben ik halverwege mijn studie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Vanwege mijn passie en liefde voor het tandarts vak ben ik dit jaar begonnen als tandartsassistente in deze mooie praktijk van Van de Veer tandartsen op de Zuidas. Een praktijk waar ik het binnen ons professionele en erg leuke team enorm naar mijn zin heb. Angstige patiënten stel ik graag op hun gemak door de juiste mentale support te bieden.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.